طرز تهیه سالاد فرانسوی
مواد لازم:
کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=۲ ورقه
کشمش=۱۰-۲۰ عدد
مغز گردو =۵ عدد(خرد شده )
سس:
(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد
نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری
طرز تهیه :
کلم سفید
و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می
نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که
به دو نیم شده استفاده کرد.
(سالاد فرانسوی بسیار خوشمزه است)