خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه ی چیز کیکِ چانتال
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 346 نظرات : 0
طرز تهیه ی چیز کیکِ چانتال
طرز تهیه ی چیز کیکِ چانتال

آموزش٬ آموزش چیز کیکِ چانتال٬ اموزش تهیه چیز کیکِ چانتال٬ اموزش پخت چیز کیکِ چانتال٬ اموزش پختن چیز کیکِ چانتال٬ تهیه ی چیز کیکِ چانتال٬ روش چیز کیکِ چانتال٬ طرز تهیه٬ طرز تهیه چیز کیکِ چانتال٬ چیز کیک٬ چیز کیکِ چانتال

مواد برای تهیه یک کیک به قطر ۲۰ سانت:

۱۵ عدد بیسکویت کراکر، له‌شده
۲ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب‌شده
۴ بسته (معادل ۲۴۰ گرم) پنیر خامه‌ای
۱ و ۱/۲ فنجان شکر سفید
۳/۴ فنجان شیر
۴ عدد تخم مرغ
۱ فنجان خامه ترش
۱ قاشق سوپ‌خوری عصاره وانیل
۱/۴ فنجان آرد سفید

آماده‌سازی مواد: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱ساعت

آماده‌سازی مواد تا سرو: ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز تهیه

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. یک ظرف مخصوص چیز کیک به عمق ۲۰ سانت را برداشته و به خوبی چرب کنید.

در کاسه‌ای متوسط بیسکوئیت‌های له‌شده را با کره ذوب‌شده کاملا مخلوط کنید. این مخلوط را در ته ظرف مخصوص چیز کیک کاملا پرس کنید.

در کاسه‌ای بزرگ‌تر، پنیر خامه‌ای را با شکر مخلوط کنید تا نرم شوند. شیر را اضافه نمائید و سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه نموده و هم بزنید، هم‌زدن را ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. خامه ترش، وانیل و آرد را اضافه نمائید تا مواد به صورت کرمی نرم بدل شوند. تمام مواد را روی بیسکوئیت‌های پرس شده که از قبل در فر گرم شده‌اند بریزید.

برای مدت ۱ ساعت در فر بگذارید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. فر را خاموش کنید و بدون اینکه درب فر را باز کنید اجازه دهید تا به مدت ۵ ساعت به همان حالت باقی مانده و سرد شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو گردد.

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 3.133.159.109
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 421 بازدید داشته است .
در حال حاضر 86 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,076,319 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 4,520 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟