خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه ی پاستای مرغ یونانی
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 390 نظرات : 0
 طرز تهیه ی پاستای مرغ یونانی

طرز تهیه ی پاستای مرغ یونانی

, پاستای مرغ یونانی, طرز تهیه پاستای مرغ یونانی, آموزش پاستای مرغ یونانی, آموزش پخت پاستای مرغ یونانی, آمزش پختن پاستای مرغ یونانی, پخت پاستای مرغ یونانی, پختن پاستای مرغ یونانی, روش پاستای مرغ یونانی, روش پختن پاستای مرغ یونانی, روش پخت پاستای مرغ یونانی

مواد لازم:

۱ بسته (۵۰۰ گرم) پاستا
½ فنجان پیاز قرمز، خردشده
۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، ریز خردشده
۴۵۰ گرم گوشت سینه‌ی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات کوچک مکعبی
۱بسته ( ۳۲ گرم) مغز کنگرفرنگی، خشک شده و پودر شده
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، خردشده
½ فنجان پنیر فتای خردشده
۳ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه
۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
۲قاشق چایخوری پونه‌ی کوهی، خشک شده
۲ عدد لیموی بزرگ برای چاشنی
نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن

طرز تهیه:

۱. قابلمه‌ای بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شوند که زمانی در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه کفایت می‌کند. سپس آنها را آبکش کنید.

۲.روغن زیتون را در ماهی تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه نمائید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها خارج شود. مرغ‌ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و بگذارید، بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا مرغ‌ها بپزند، که در حدود ۵ تا ۶ دقیقه به طول می‌انجامد.

۳. حرارت گاز را کم نمائید؛ مغز کنگرفرنگی، پنیر فتا، جعفری، آب لیمو، پونه‌ی کوهی و پاستاهای پخته شده را به مواد اضافه نمائید. اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه جوش بخورند و بپزند. مواد را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به آنها اضافه و طعم‌دار کنید و چاشنی لیمو را روی آنها بریزید.

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 18.116.67.213
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 358 بازدید داشته است .
در حال حاضر 78 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,076,256 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 4,457 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟