مواد لازم:
۱ بسته (۵۰۰ گرم) پاستا
½ فنجان پیاز قرمز، خردشده
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، ریز خردشده
۴۵۰ گرم گوشت سینهی مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده در قطعات کوچک مکعبی
۱بسته ( ۳۲ گرم) مغز کنگرفرنگی، خشک شده و پودر شده
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، خردشده
½ فنجان پنیر فتای خردشده
۳ قاشق سوپخوری جعفری تازه
۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
۲قاشق چایخوری پونهی کوهی، خشک شده
۲ عدد لیموی بزرگ برای چاشنی
نمک و فلفل برای طعمدار کردن
طرز تهیه:
۱. قابلمهای بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک درون آن بریزید. پاستاها را درون آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شوند که زمانی در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه کفایت میکند. سپس آنها را آبکش کنید.
۲.روغن زیتون را در ماهی تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر را به آن اضافه نمائید و ۲ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها خارج شود. مرغها را به سیر و پیاز اضافه کنید و بگذارید، بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا مرغها بپزند، که در حدود ۵ تا ۶ دقیقه به طول میانجامد.
۳. حرارت گاز را کم نمائید؛ مغز کنگرفرنگی، پنیر فتا، جعفری، آب لیمو، پونهی کوهی و پاستاهای پخته شده را به مواد اضافه نمائید. اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه جوش بخورند و بپزند. مواد را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به آنها اضافه و طعمدار کنید و چاشنی لیمو را روی آنها بریزید.