خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه ی نان چای قزوین
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 403 نظرات : 0
طرز تهیه ی نان چای قزوین
طرز تهیه ی نان چای قزوین

طرز تهیه ی نان چای قزوین

مواد لازم
ماست ۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
کره ۱ پیمانه ( ۱۶۰ گرم)
پودر قند ۱ پیمانه و ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱۲۵ گرم)
زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری
هل (پودرشده) ۱ قاشق چای خوری
سفیده‌ تخم مرغ (زده شده) ۱عدد
آرد (الک شده) ۳ پیمانه ( ۳۱۵ گرم)
زعفران (حل شده در آب جوش) ۱ قاشق چای خوری
خلال پسته (برای تزیین) به مقدار لازم
کنجد (برای تزیین) ۱۰ گرم
طرز تهیه
۱٫ فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه‌ فارنهایت) تنظیم کنید. ماست را در ظرفی ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید؛
۲٫ کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف شود؛
۳٫ دو عدد از زرده های تخم مرغ، وانیل و هل را در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید و به مخلوط کره و پودر قند بیفزایید. سفیده تخم مرغ و پس از آن ماست و بیکینگ پودر را بیفزایید و در انتها آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید؛
۴٫ روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، خمیر را با ضخامت یک سانتی متر روی آن پهن کنید. سپس به دلخواه قالب زده، داخل سینی شیرینی پزی بچینید؛
۵٫ یک عدد دیگر از زرده‌ تخم مرغ و زعفران را با همزن دستی هم بزنید و به وسیله قلم مو روی شیرینی ها بمالید. سپس روی آن ها خلال پسته و کنجد پاشیده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شوند. از فر خارج کرده، روی پنجره فلزی بگذارید. پس از این که خنک شد، در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید.
نکته

توجه داشته باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید، زیرا به روغن می افتد.

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 18.116.88.178
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 1,218 بازدید داشته است .
در حال حاضر 96 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,077,116 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 5,317 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟