مواد لازم:
قارچ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آب مرغ یک فنجان
خامه ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
ریحان خرد شده یک قاشق سوپ خوری
کره ۲۵ گرم
لیمو ترش یک عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه
آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
قارچ ها را با آب سرد بشویید. سپس به قارچ ها، آب لیمو ترش بزنید و خرد
کنید. پیاز را نیز خرد کنید. کره را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت
دهید. سپس قارچ را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. زمانی که آب قارچ تمام شد ،
آن را از روی حرارات بردارید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ، آن را در مخلوط
کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پیاز و قارچ بیا
فزایید و ظرف را روی حرارات قرار دهید تا به جوش آید. نمک و فلفل و خامه را
نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و
روی آن را با ریحان و جعفری خرد شده تزئین نمایید.