خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه لواشک میوه ای برای فصل پاییز و زمستان
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 352 نظرات : 0
طرز تهیه لواشک میوه ای برای فصل پاییز و زمستان
طرز تهیه لواشک میوه ای برای فصل پاییز و زمستان

, لواشک بادام و سیب, لواشک سیب اسپایسی, لواشک توت فرنگی – بلوبری و سیب, لواشک گیلاس و سیب, لواشک توت فرنگی و سیب, لواشک, طرز تهیه یلواشک

با پوره سیب، پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری لواشک های مورد علاقه خود را درست کنید.

خشک کردن سس سیب ( سیبی که پخته و صاف شده است )، طعم طبیعی آن را نمایان‌تر می‌کند، ماندگاری آن را هم طولانی‌تر کرده و میان وعده‌ای سالم هم برای بچه‌ها و هم بزرگ‌ترها است. حالا پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری را هم به این دستور میان‌ وعده ساده اضافه کنید تا لواشک مورد علاقه خود را بدست بیاورید.

ماندگاری در فریزر: تا یک سال
زمان آماده‌سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۲ ساعت در دمای ۱۷۰ درجه

روش تهیه
روش اول :
فر را با دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب آشپزی با ابعاد ۱۵ در ۱۰ در ۱ اینچ را با لایه‌ای پلاستیک بپوشانید. در گوشه‌ها پلاستیک را تا کنید. سس سیب را در قالب بریزید و آن را پخش کنید طوری که در همه قسمت‌ها یک چهارم اینچ قطر داشته باشد.

روش دوم :
به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود ( سطح آن ممکن است کمی چسبناک باشد ) آن را در فر بگذارید و هر از گاهی قالب را بچرخانید. ( اگر دستگاه خشک کن دارید، روی کاغذ مخصوص خشک کن را کمی چرب کنید. سس سیب را روی این برگه بریزید و طوری آن را پخش کنید که در همه نقاط یک چهارم اینچ قطر داشته باشد. سپس آن را در ۱۳۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود در خشک کن بگذارید [سطح لواشک ممکن است کمی چسبنده باشد]. اگر لازم شد، در یک ساعت آخر لواشک را برگردانید تا سطح زیرین آن هم خوب خشک شود.)

به کمک گوشه‌های پوشش پلاستیکی، لواشک را از قالب جدا کنید؛ بگذارید کاملاً خنک شود. لواشک میوه را به صورت یک استوانه لول کنید. آن را در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید. (در صورت استفاده از خشک‌کن، لواشک را از ورق خشک کن جدا کنید. آن را به صورت یک استوانه لول کنید و در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید.) می‌توانید لواشک را به مدت یک ماه در دمای اتاق، ۳ ماه در یخچال و تا ۱ سال در فریزر نگهداری کنید.

لواشک توت فرنگی و سیب
مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار توت فرنگی تازه پوره شده اضافه کنید.
ارزش غذایی :۳۰ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۷٪ ویتامین C.

لواشک گیلاس و سیب
مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار گیلاس تازه پوره شده اضافه کنید. ( پس از ریختن گیلاس‌ها سریعاً آن را با سس سیب مخلوط کنید تا از قهوه‌ای شدن آن جلوگیری شود. )
ارزش غذایی : ۳۲ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم شکر، ۲٪ ویتامین C.

لواشک توت فرنگی – بلوبری و سیب
مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن یک چهارم فنجان توت فرنگی و یک چهارم فنجان بلوبری تازه پوره شده اضافه کنید. زمان خشک شدن را هم یک ساعت افزایش دهید.
ارزش غذایی : ۳۱ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۵٪ ویتامین C.

لواشک سیب اسپایسی
مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک قاشق چای‌خوری چاشنی پای سیب، چاشنی کیک کدو حلوایی، پودر کاری یا زنجبیل پودر شده هم به سس سیب اضافه کنید.
ارزش غذایی : ۳۶ کالری، ۲٪ ویتامین C و ۱٪ آهن.

لواشک بادام و سیب
مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک چهارم قاشق چای‌خوری عصاره بادام درختی یا لیمو هم به سس سیب اضافه کنید.

نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 3.15.10.171
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 817 بازدید داشته است .
در حال حاضر 98 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,076,715 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 4,916 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟