ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود.
مواد لازم : خرمالو : ۱۰ عددسرکه بیرنگ : به اندازهای که روی مواد را
بگیردهل : ۱۰ عددخرمای زردرنگ : ۸ تا ۱۰ عددفلفل سبز شیرین : ۶ تا ۸
عددجوزهندی : یک عددزنجبیل تازه : ۵ برش متوسطخلال پرتقال شیرینشده : نصف
فنجان کوچکنمک : ۱ قاشق چایخوری.
روش تهیه : ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک
شود. این کار باعث میشود که ترشی شما کپک نزند. خرمالوها را بشویید و خشک
کنید و در قسمت ته خرمالوها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد
هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید. خرمالوها را در ظرف شیشهای مخصوص ترشی
بچینید و خرما و جوزهندی را بین آنها بگذارید و خلال پوست پرتقال و
تکههای زنجبیل را روی خرمالوها بریزید و نمک و سرکه را اضافه کنید. در
شیشه را ببندید و در جای خنک بگذارید. این ترشی بعد از ۲۰ روز آماده
میشود.