خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه ی ترشی خرمالو خوشمزه
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 352 نظرات : 0
	طرز تهیه ی ترشی خرمالو خوشمزه
طرز تهیه ی ترشی خرمالو خوشمزه

طرز تهیه ی ترشی خوشمزه,طرز تهیه ی ترشی خوشمزه و خوردنی,طرز تهیه ی ترشی خرمالو,طرز تهیه ی انواع ترشی,مواد لازم برای تهیه ی ترشی خرمالو,طرز تهیه ی ترشی خرمالو خوشمزه,خوشمزه ترین ترشی خرمالو,انواع ترشی

ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود.
مواد لازم : خرمالو : ۱۰ عددسرکه بی‌رنگ : به اندازه‌ای که روی مواد را بگیردهل : ۱۰ عددخرمای زردرنگ : ۸ تا ۱۰ عددفلفل سبز شیرین : ۶ تا ۸ عددجوزهندی : یک عددزنجبیل تازه : ۵ برش متوسطخلال پرتقال شیرین‌شده : نصف فنجان کوچکنمک : ۱ قاشق چایخوری.
روش تهیه : ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود. این کار باعث می‌شود که ترشی شما کپک نزند. خرمالو‌ها را بشویید و خشک کنید و در قسمت ته خرمالو‌ها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید. خرما​لو‌ها را در ظرف شیشه‌ای مخصوص ترشی بچینید و خرما و جوزهندی را بین آنها بگذارید و خلال پوست پرتقال و تکه‌های زنجبیل را روی خرمالو‌ها بریزید و نمک و سرکه را اضافه کنید. در شیشه را ببندید و در جای خنک بگذارید. این ترشی بعد از ۲۰ روز آماده می‌شود.

موضوعات : آشپزی/ انواع ترشی/
نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 3.16.139.58
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 1,090 بازدید داشته است .
در حال حاضر 93 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,076,988 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 5,189 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟