حتما اسم چغندر شما را یاد لبو فروشهای سیار سر خیابان میاندازد. حیف است اگر از این ریشه گیاهی خوشرنگ استفاده زیادی نکنیم. چغندر لبویی در آشپزی کاربرد فراوانی دارد و میتوانید با آن آش، سوپ، سالاد، دیپ و اردورهای زیادی درست کنید.
برای درست کردن یک ترشی خوشرنگ پاییزی دست بهکار شوید. این ترشی در کشورهای اروپایی تهیه میشود و هم شکل زیبا و هم طعم خاص و بینظیری دارد و میتوانید داخل سالاد یا ساندویچ از این نوع ترشی استفاده کنید. برای تهیه ترشی احتیاج به تخممرغهای سالم و تازه دارید. هر چه تخممرغ تازهتر باشد شکل ترشی بهتر خواهد شد.
ترشی لبو و تخم مرغ ترشی,لبو,ترشی لبو,تخم مرغ,آشپزی,ترشی لبو,ترشی لبو
و هویج,ترشی لبو قرمز,ترشی لبو و انار,ترشی لبو با انار,ترشی لبو و
کلم,ترشی لبو انار,ترشی لبو و گل کلم,ترشی لبو و انار,ترشی لبو و کلم
قرمز,انواع ترشی
روش تهیه: ۱٫ سه تا چهار عدد تخممرغ را ۲۰دقیقه بپزید. بعد از اینکه پخت
پوستش را بکنید. اگر تخممرغ تازه باشد پوستش راحت کنده میشود و به سفیده
نمیچسبد. ۲٫ سه عدد چغندر متوسط را به خوبی بشویید و داخل قابلمه بگذارید و
تا جایی آب بریزید که روی چغندرها را بگیرد. سعی کنید مقدار آب زیاد باشد
تا حین پخت آب آن تمام نشود و احتیاج به اضافه کردن آب نداشته باشد.۳٫
وقتی چغندر نیمپز شد، شش قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. بعد از اینکه چغندر
کاملا پخت و نرم شد از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه دیگر برای اینکه
ترشی خوشبو شود و بوی تخممرغ از بین برود یک عدد پیاز را نواری باریک خرد
کنید به همراه یک پیمانه سرکه سفید، یک دوم پیمانه آب، یک پیمانه آب چغندر
پخته، یک دوم پیمانه شکر و یک قاشق چایخوری نمک به مدت یک ربع با حرارت کم
بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. ۴٫ در یک ظرف دردار تخممرغها را
بچینید و سه عدد چغندر پخته را بین تخممرغها بگذارید. مخلوط سرکه را روی
آنها بریزید تا تمام تخممرغها را بپوشاند. سپس ظرف را به مدت یک تا دو
روز داخل یخچال قرار دهید تا تخممرغها رنگ بگیرند و به جواهرات خوردنی
تبدیل شوند. ۵٫ هنگام سرو میتوانید چغندر را اسلایس کنید و تخممرغ را از
وسط یا بهصورت حلقهای برش بزنید، روی مقداری چغندر و پیاز قرار بدهید و
از بازی رنگها لذت ببرید.