خوش آمدید

مرجع گرافیک و کد نویسی

پروفایل
توضیحاتی درباره ما و وبسایت

مجله ی اینترنتی دی تی ای 80
با سلام و خسته نباشید سایت با نام دی تی ای80 در زمستان سال1393 شروع به کار کرد. این سایت اکنون بادامنه جدید dta80.ir روی سرور قدرتمند خود هست. این سایت مطالب خود را درقالب(تفریحی,علمی,دانلودو...) منتشر می کند که بسیاری از انها اختصاصی هستند. انجمن پشتیبانی دی تی ای80 هم فعال است ، که می توانید در ان فعالیت کرده و درجه بگیرید. بزودی با دامین جدید و بسیار دیدنی خود همراه شما... برای تماس با مدیر_telegram ID: @Dawni_t

دسته بندی
دسته بندی مطالب سایت

تبادل لینک
تبادل لینک به صورت هوشمند

تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ی اینترنتی دی تی ای 80 وآدرس http://dta80.rozblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
اخبار سایت

سایت دی تی ای80 اپدیت شد!

مشکل فنی سایت رفع شد.
دامین جدید خریداری شد و در حال تست است!

طرز تهیه ی ترشی لبو و تخم مرغ خوشمزه
نویسنده : danyal_taneh بازدید : 416 نظرات : 0
طرز تهیه ی ترشی لبو و تخم مرغ خوشمزه
طرز تهیه ی ترشی لبو و تخم مرغ خوشمزه



حتما اسم چغندر شما را یاد لبو فروش‌های سیار سر خیابان‌ می‌اندازد. حیف است اگر از این ریشه گیاهی خوش‌رنگ استفاده زیادی نکنیم. چغندر لبویی در آشپزی کاربرد فراوانی دارد و می‌توانید با آن‌ آش، سوپ، سالاد، دیپ و اردورهای زیادی درست کنید.

برای درست کردن یک ترشی خوش‌رنگ پاییزی دست به‌کار شوید. این ترشی در کشورهای اروپایی تهیه می‌شود و هم شکل زیبا و هم طعم خاص و بی‌نظیری دارد و می‌توانید داخل سالاد یا ساندویچ از این نوع ترشی استفاده کنید. برای تهیه ترشی احتیاج به تخم‌مرغ‌های سالم و تازه دارید. هر چه تخم‌مرغ تازه‌تر باشد شکل ترشی بهتر خواهد شد.

 

ترشی لبو و تخم‌ مرغ ترشی,لبو,ترشی لبو,تخم مرغ,آشپزی,ترشی لبو,ترشی لبو و هویج,ترشی لبو قرمز,ترشی لبو و انار,ترشی لبو با انار,ترشی لبو و کلم,ترشی لبو انار,ترشی لبو و گل کلم,ترشی لبو و انار,ترشی لبو و کلم قرمز,انواع ترشی
روش تهیه: ۱٫ سه تا چهار عدد تخم‌مرغ را ۲۰دقیقه بپزید. بعد از اینکه پخت پوستش را بکنید. اگر تخم‌مرغ تازه باشد پوستش راحت کنده می‌شود و به سفیده نمی‌چسبد. ۲٫ سه عدد چغندر متوسط را به خوبی بشویید و داخل قابلمه بگذارید و تا جایی آب بریزید که روی چغندر‌ها را بگیرد. سعی کنید مقدار آب زیاد باشد تا حین پخت آب آن تمام نشود و احتیاج به اضافه کردن آب نداشته باشد.۳٫ وقتی چغندر نیم‌پز شد، شش قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. بعد از اینکه چغندر کاملا پخت و نرم شد از روی حرارت‌ بردارید. در یک قابلمه دیگر برای اینکه ترشی خوشبو شود و بوی تخم‌مرغ از بین برود یک عدد پیاز را نواری باریک خرد کنید به همراه یک پیمانه سرکه سفید، یک دوم پیمانه آب، یک پیمانه آب چغندر پخته، یک دوم پیمانه شکر و یک قاشق چای‌خوری نمک به مدت یک ربع با حرارت کم بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. ۴٫ در یک ظرف در‌دار تخم‌مرغ‌ها را بچینید و سه عدد چغندر پخته را بین تخم‌مرغ‌ها بگذارید. مخلوط سرکه را روی آنها بریزید تا تمام تخم‌مرغ‌ها را بپوشاند. سپس ظرف را به مدت یک تا دو روز داخل یخچال قرار دهید تا تخم‌مرغ‌ها رنگ بگیرند و به جواهرات خوردنی تبدیل شوند. ۵٫ هنگام سرو می‌توانید چغندر را اسلایس کنید و تخم‌مرغ را از وسط یا به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید، روی مقداری چغندر و پیاز قرار بدهید و از بازی رنگ‌ها لذت ببرید.

موضوعات : آشپزی/ انواع ترشی/
نظرات
نظرات مرتبط با این پست
کد امنیتی رفرش
لوگین
فرم ورود به سایت
عضویت
فرم عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
آمار سایت
خلاصه آمار سایت
آمار مطالب و اطلاعات شما
  • مجموع مطالب سایت :1357 پست
  • کل نظرات : 100 نظر تایید شده
  • آی پی شما : 18.221.106.119
  • مرورگرشما :Safari 5.1
  • سیستم عامل شما :

آمار و اعضای سایت
وبسایت ما امروز 228 بازدید داشته است .
در حال حاضر 99 کاربر در وبسایت ما آنلاین میباشند بازدید کل وب 1,076,126 می باشد .
تا کنون 210 عضو در سایت ثبت نام کرده اند.
ورودی گوگل امروز وب 5 میباشد.
بازدید این ماه وبسایت 4,327 می باشد.
نظر سنجی
نظر سنجی های سایت
از کدام بخش خوشتان امد؟

از عمل کرد سایت راضی هستید؟