مواد لازم
سینه مرغ (بدون استخوان) ۸۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر)
سس انار نیم پیمانه (۷۰ گرم)
شکر ۱ قاشق سوپخوری (۱۳ گرم)
پیاز (رنده شده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
زنجبیل تازه (رنده شده) ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)
زیره (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫ سینه مرغ را به ابعاد
۴×۴ سانتی متر برش دهید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده، مرغ را در آن
بخوابانید و به مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال قرار دهید.
۲٫ مرغ ها را به سیخ چوبی
کشیده، در سینی گریل بچینید و زیر گریل که از قبل روشن کردهاید، کباب
کنید. و یا در سیخ کباب بکشید و روی باربیکیو(کباب پز) کباب کنید.